ActiveSE ...
 Közel 100 éves dió fasor
2020.
márc. 21.

Közel 100 éves dió fasor

Kedves egyesületi tagok kérlek bennetek támogassátok egy szavazattal ezt a csodálatos kezdeményezést.
 
A közel 100 éves dió fasort Dédszüleink, Nagyszüleink ültették az akkori földesúr kastélya és a cselédházak között húzódó mintegy 2 km hosszan. Az öreg fasor részben kipusztult. A tarnamérai földtulajdonosok összefogásaként a Tarnamérai Nyugdijas Hagyomány és Értékmegőrző Egyesület kezdeményezésére elkezdődött az elvadult, gazos, tüskés bokrok, cserjék kiirtása, az ott elhelyezett szemét felszámolása.
Ezt követi a közel 300-400 db diófa csemete elültetése, amellyel tisztelgünk elődeink előtt, örökül hagyva utódainknak. Az ültetésben és a több évig tartó gondozásban az itt élők - gyermekektől az idős korosztályig - és Tarnaméráról elszármazott lokálpatrióták vesznek részt, önkéntes társadalmi munkával. E program hosszú távú terveként szól e területen sportolásra alkalmas létesítmények kialakítása / kerékpározás, futás, sportszerek, / közösségi élet Tarnaméra községben.

Idieiglenes zárva tartás.
2020.
márc. 16.

Idieiglenes zárva tartás.

Kedves egyesületi tagok, a terem 2020.03.16-tól bizonytalain ideig zárva tart. Kérünk mindenkit a jelenlegi helyzet figyelembevételére és jogkövető magatartás tanúsítására! (Minden jelenleg érvényes bérlet a bérletből hátralévő napok számával meg lesz hosszabbítva, amikor újra kinyitható lesz a terem.)

Összesen: 12 (11 - 20)